Prijzen Nissan Ariya bekend

Geschreven door Redactie

De Nissan Ariya is leverbaar vanaf 47.390,00 euro

Nissan is al tien jaar lang pionier op gebied van elektrisch rijden. In 2010 kwam het merk als eerste automerk met een in massa geproduceerde volledig elektrische auto, de LEAF. Inmiddels heeft Nissan wereldwijd meer dan 500.000 elektrische auto's verkocht. Deze jarenlange ervaring is ingezet voor de ontwikkeling van een volledig nieuw model, genaamd Ariya.

De nieuwe auto heeft veel interieurruimte en rijke standaarduitrusting, veelzijdig aanbod van uitvoeringen; er is een Ariya voor iedereen,  Actieradius tot 500 kilometer (WLTP), Pre-orders voor dit model zijn nu geopend!

Nissan maakt de prijzen bekend van de volledig elektrische Ariya. Met vier verschillende uitvoeringen biedt de luxe crossover precies wat de Nederlandse klant zoekt. De Nissan Ariya is leverbaar vanaf 47.350,00 euro.

Onze Ambassadeurs