Gezonde Ontbijt Smoothie

Het is tijd voor ontbijt en je hebt honger. Je wilt iets dat snel gemaakt kan worden en dat ook nog eens goed is voor je lichaam. Klinkt logisch!

Dit is wat je moet maken: een gezonde ontbijt-smoothie. Het is zo eenvoudig, pak je blender in met allerlei soorten lekkers zoals fruit, groenten, eiwitten, vetten en meer, zet hem aan en boem, je hebt ontbijt.

Maar wat moet er allemaal in een ontbijtsmoothie? "Zorg ervoor dat je ontbijtsmoothies rijk zijn aan eiwitten, anders heb je waarschijnlijk al ver voor de lunch honger. En als je op zoek bent naar een aantal geweldige ingrediënten om in je smoothies op te nemen, raden we elk type bes, banaan, spinazie, boerenkool, avocado, magere Griekse yoghurt, magere melk, niet-zuivelmelkalternatief aan, inclusief eiwit, chiazaden, lijnzaad, hennepzaden en notenboter.

Oké, het is tijd voor een serieuze receptinspiratie, lees snel verder voor een lekkere Pindakaas Banaan Smoothie. Dit romige recept voor pindakaas-bananensmoothie smaakt naar het drinken van een milkshake, maar is tegelijkertijd gezond!

Instructies:

Om het recept voor pindakaas-bananensmoothie te maken, mix je de havermout tot er een fijn poeder ontstaat, voeg dan alle overige ingrediënten toe en mix tot een gladde massa. Drink direct op of bewaar in een afgedekte bak in de koelkast als je de smoothie liever de avond ervoor maakt. Deze pindakaas-smoothie is echt een geweldig ontbijt, samen met een partij zelfgemaakte eiwitrepen met pindakaas.