Goed doel: Heerlijk avondje!

Geschreven door Redactie

Elk kind verdient het magische Sinterklaas spektakel vol overgave te kunnen ervaren en geloven. 

 Jaarlijks zijn er kinderen die door financiële problemen van ouders de feestdagen moeten missen.

Vriendjes op school komen met leuke verhalen over hun pakjes avond maar dat kindje dat is overgeslagen zit met prikkende ogen te luisteren zich afvragend waarom hij is overgeslagen? Er leven zoveel gezinnen in dusdanige financiële problemen dat er met de feestdagen niks in zit. Dit raakt de eigenaar van Heerlijk avondje  

Daarom is Heerlijk avondje, een vrijwillig goed doel, er. Speciaal opgericht om deze gezinnen een pakjesavond te bezorgden om nooit te vergeten. Voor de derde keer op rij zetten zij alles op alles om zoveel mogelijk gezinnen te helpen.  

Wat Heerlijk avondje doet? 

 In samenwerking met tientallen sponsoren, donateurs en Bekende Nederlanders zorgen zij voor een compleet verzorgde pakjesavonden voor gezinnen. Hier horen natuurlijk cadeaus, lekkernijen en versieringen bij.  

 Welkom Energie Almere is de hoofdsponsor dit jaar. Dankzij Jaap Bakker kunnen er nog veel meer gezinnen geholpen worden dan ooit tevoren.   

Wil je Heerlijk avondje steunen? Mail dan naar : heerlijkavondje2019@gmail.com  

Wil je je gezin of dat van een ander aanmelden? Dat kan ook! Meld je aan op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/heerlijkavondje/. Kijk hier ook op voor meer informatie. 

 


Onze Ambassadeurs