Leerlingen vragen voetbalprofs hemd van het lijf

Geschreven door Redactie

Almere City FC was maandag in Lelystad op bezoek bij basisschool De Kring. Leerlingen uit groep zes mochten net als bij een echte persconferentie vragen stellen aan voetballer James Efmorfidis en doelman Joshua Smits.

De leerlingen vroegen de voetballers het hemd van het lijf. Er werden de meest uiteenlopende vragen gesteld: of ze getrouwd waren, hoe lang ze al voetbalden en wanneer ze met pensioen gaan. Maar ook wat ze eten na een wedstrijd en hoeveel doelpunten ze hebben gescoord. 

Patrick Posthuma van Almere City FC hoopt met het bezoek aan de basisschool Almere City FC meer binding te creëren tussen club en provincie: ,,We willen de provincie in gaan om te laten zien dat wij meer zijn dan alleen een voetbalclub.’’ 

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.