Jong Almere City FC zaterdag tegen Harkemase Boys

Geschreven door Redactie

Jong Almere City FC speelt komende zaterdag om 15:00 thuis tegen Harkemase Boys. De ploeg van trainer Florian Wolf hoopt in het Yanmar Stadion de weg omhoog weer te vinden.

Het zijn moeilijke weken voor de beloften van Almere City FC. De ploeg van Florian Wolf draait de laatste weken niet zoals werd gehoopt. Afgelopen weekend speelde Jong Almere City FC met 2-2 gelijk tegen BVV Barendrecht. City begon goed aan het duel en nam een 0-2 voorsprong, maar moest lijdzaam toezien hoe de opponent langszij kwam. 

Hopen op eerherstel tegen Harkemase Boys dus. Die ploeg draait een goed seizoen en is momenteel terug te vinden op de vierde positie. Afgelopen weekend boekten de Friezen een 6-0 overwinning op HSV Hoek. 

Onderlinge confrontaties 

De geschiedenis tussen deze twee ploegen biedt weinig hoop voor de Almeerders. Harkemase Boys en Almere City FC stonden vier keer tegenover elkaar en City wist niet één keer te winnen. De laatste keer dat deze partijen elkaar troffen was tevens de enige keer dat er resultaat werd behaald. Op 12 mei 2018 werd het 1-1 op Sportpark De Bosk.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.