Ons Almere doet mee aan de MAIN Energie Business Challenge!

Geschreven door Redactie

De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel om geld in te zamelen voor het goede doel! Het goede doel van dit jaar is Make a Wish.

Ons Almere gaat zich inzetten om, door middel van het werven van sponsoren, als team zoveel mogelijk geld op te halen. Als tegenprestatie wordt bijvoorbeeld het logo van de sponsor op de auto van het team geplakt.

De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een driedaagse rit naar het buitenland. Luxemburg is de bestemming van dit jaar. Op de derde dag van deze reis vertrekken wij naar Almere, waar de finish van de MAIN Energie Business Challenge zal plaatsvinden. Dit zal een feestelijk onthaal zijn waarbij alle deelnemende auto’s worden getoond en waar tevens de cheque, met daarop de opbrengst, zal worden overhandigd aan Stichting Make a Wish. 

Ons Almere doet natuurlijk ook mee aan dit prachtige evenement!  

Stichting Make a Wish 

Elk jaar wordt er geld opgehaald voor een goed doel. Voorgaande jaren waren dat voor Voedsel Loket Almere, Stichting Opkikker en Make A Wish, dit jaar is er tevens gekozen voor Stichting Make-A-Wish. Stichting Make-A-Wish zorgt ervoor dat zieke kinderen in het zonnetje gezet worden. De Stichting zorgt ervoor dat de levensles van een ziek kind in vervulling gaat.

Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan. 

Sponsor je mee? 

Wij zouden het superleuk vinden als jullie samen met ons dit goede doel ondersteunen. Doe jij ook mee? Kijk voor meer informatie over de Business Challenge op deze pagina. 

Onze krant nog niet ontvangen?