Podcast Patrick Posthuma: ‘Mensen een lach op het gezicht bezorgen’

Geschreven door Redactie

Het is weer de laatste donderdag van de maand en dus is het tijd voor een nieuwe podcast.

Ditmaal schuift Patrick Posthuma aan. Hij is medewerker MVO bij Almere City FC en vertelt uitgebreid over de verschillende maatschappelijke projecten die de club organiseert. Projecten waarin de spelers een leidende rol spelen.

,,Ons doel is om zoveel mogelijk Almeerders te bereiken en hen een lach op het gezicht te bezorgen”, aldus Posthuma, die aangeeft dat de verschillende activiteiten gericht zijn op specifieke thema’s. ,,Denk daarbij aan het verbinden van verschillende culturen, het in beweging brengen van de Almeerse jeugd en het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen.” 

Benieuwd naar het hele gesprek? Beluister het in de podcast via deze link. 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro