Heb jij donderdag 6 december nog niks te doen? Kom naar Flavourland in De Meester!

Geschreven door Redactie

Dé wedstrijd voor bands en acts 

 Flavourland is een wedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland. Flavourland wordt georganiseerd door CAF (Cultureel Amateurkunst Flevoland) in samenwerking met Corneel, De Meester en De Klos.  

Per voorronde gaat minimaal één vakjuryprijswinnaar direct door naar de finale. En pas aan het einde van de laatste voorronde is duidelijk welke twee extra bands of acts de meeste stemmen van het publiek hebben gekregen om daarmee finalist te worden. Er doen dit jaar acht finalisten mee. Namelijk Sigmunds Freund, Oes, Skallebieter, Impulsix, Psychose, RedRidingHood, Those Left Standing en Mars.  

Bands en acts maken kans op prachtige geldprijzen, optredens en een mooie beker. Tevens wordt de winnaar van Flavourland 2019 automatisch geplaatst voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland 2020.  

Wil je bij het evenement zijn? Je kunt nog je kaarten scoren via de website van De Meester! Voorverkoop is maar 5,00 euro per kaartje. Wil je meer informatie over het evenement? Kijk dan op www.flavourland.nl of www.demeester.nl.  


Onze Ambassadeurs