Gezond de herfst door

Geschreven door Redactie

Met een paar kleine veranderingen ga je de herfst gezond door

De dagen beginnen langzaamaan korter en kouder te worden. Het is dus belangrijk om wat meer op je gezondheid te gaan letten. Gelukkig is dit vrij makkelijk te doen met kleine aanpassingen.

Zo is een dieet dat vol met groenten en fruit zit een goede manier om je immuunsysteem te versterken en zo beter ziektes te kunnen afweren. De herfst is het perfecte seizoen om te beginnen met wat extra groenten en fruit toe te voegen aan je dieet, want deze zitten vaak boordevol met vitamine C of antioxidanten. Deze ingrediënten helpen allemaal je immuunsysteem te ondersteunen. 

Zorg ervoor dat je genoeg slaap krijgt. Het is belangrijk om genoeg rust en slaap te krijgen. Dit is van belang voor zowel je emotionele als fysieke gezondheid. Gelukkig is het herfst en is het lekker weer om warm en gezellig binnen te zitten.

Blijf niet alleen maar warm binnen zitten en genieten van een warme kop thee of koffie, maar ga ook eens naar buiten om een wandeling te maken. Vergeet niet dat beweging ook een belangrijk onderdeel is van een gezond leven. Als je jezelf er niet toe kunt zetten om naar buiten te gaan, probeer dan indoor yoga, ga naar de sportschool of bedenk een trainingsroutine voor thuis.

Onze Ambassadeurs