Stichting Scherp bestaat al 4 jaar!

Geschreven door Redactie

Wat is Stichting Scherp?

Stichting Scherp maakt documentaires, campagnes en organiseert evenementen over maatschappelijke thema's rond jongeren van 15 en 25 jaar. Met deze activiteiten hoopt Stichting Scherp (psychische) problemen van jongeren te voorkomen, het praten over (mentale) gezondheid te normaliseren en het leuk en interessant te maken. Stichting Scherp is een organisatie voor en door jongeren. Ze vinden dat jongeren niet alleen hoeven te worstelen met levensproblemen en (mentale) gezondheid en dat het normaal zou moeten zijn om hierover in hun directe omgeving te kunnen praten.

Stichting Scherp is dit jaar door de organisatie Big Improvement Day uitgeroepen tot meest actieve Non-Profit organisatie van Flevoland!Onze Ambassadeurs