Beautyval Almere bestaat twee jaar!

Geschreven door Redactie

Schoonheidssalon Beautyval, een moment voor jezelf 

Je kan bij Beautyval terecht voor een manicure, pedicure, waxafspraak en wenkbrauwstyling.

Tevens kun je genieten van heerlijke wellness- en schoonheidsbehandelingen die uitgevoerd worden met dé kwaliteitsproducten van Cenzaa.  

Beautyval werkt uitsluitend met de heerlijke kwalitatieve producten van Cenzaa. Een 100% Nederlands merk en werkt met een hoge dosering werkstoffen die grenzen aan het medische. Cenzaa is een merk met hoogwaardige werkstoffen om zo maximale huidverbetering te bereiken, en dat merk je!  

Een behandeling bij Beautyval is een treatment voor body & soul. Alle producten van Cenzaa voelen heerlijk zacht aan en zitten vol met vitamines en antioxidanten. Prettig om je dag mee te beginnen of je dag mee te eindigen. Bij Beautyval ben je verzekerd van schoonheid, rust en ontspanning. Een écht moment voor jezelf! 

Beautyval viert haar twee jarige bestaan met een win actie bij Ons Almere! Tel jij het juiste aantal voeten in deze krant, dan maak je kans op een heerlijke pedicure t.w.v. 32,50 euro. Wil je meer informatie over Beautyval? Ga dan naar www.beautyval.nl. Beautyval is te vinden in Almere Buiten aan het C. van Eesterenplein.  


Onze Ambassadeurs