Iedere zondag van 10.00 tot 11.00 kun je luisteren naar 'Petrie op Zondag' op Easy FM

Geschreven door Redactie

Petrie van Dorp, onze liefdevolle en positieve hoofdredacteur, heeft vanaf morgen haar eigen wekelijkse radioprogramma op onze Almeerse radiozender Easy FM. Toen zij door Arno van Boven werd gevraagd of zij een radioprogramma wilde presenteren hoefde ze daar niet lang over na te denken! "Maar dan wil ik wel allemaal spraakmakende Almeerders uitnodigen om een gezellig uur mee te beleven", was haar antwoord. Dit beloven zeer uiteenlopende, leuke en verrassende gesprekken te worden!

Morgen tussen 10.00 en 11.00  zal haar eerste uitzending te beluisteren zijn via 95.5 FM, via de Easy FM App en via de website www.easyfm.nl. In haar programma praat zij dit keer met Ruben Anthony, dat belooft een hele interessante uitzending te worden. Ruben is een fantastische entertainer, heeft een prachtige stem en is bekend van TV. Wil jij meer over Anthony te weten te komen dan is morgenochtend je kans! 

Luister jij al naar Easy FM? Onze Almeerse radiozender waar je 24/7 de heerlijkste muziek kunt beluisteren. 


Onze Ambassadeurs