Reiskorting AllGo bussen naar Stadium Warming Party

Geschreven door Redactie

De Stadium Warming Party van vrijdag 17 januari zit er aan te komen.

Er zijn al bijna 3.000 kaarten voor dit duel in omloop en dat betekent dat Almere City FC extra oog heeft voor de situatie rondom het stadion.

Ook AllGo heeft dat in de gaten en biedt supporters voor vrijdag een retourtje Yanmar Stadion aan voor €2,50. Dat betekent een fikse supporterskorting, want normaal ben je voor een retour €6,00 kwijt. 

Je reist dus vrijdag extra goedkoop. De aanbieding geldt in alle bussen van allGo en R-net binnen Almere. Reis je met de R-net bus dan is het kaartje richting Amsterdam geldig tot en met Almere Poort. Reis je richting Zeewolde / Amersfoort, dan is het kaartje geldig tot en met halte Vogelweg. 

Het speciale kaartje is alleen verkrijgbaar in de allGo-app vanaf dinsdag 14 januari. De kaart is alleen geldig op vrijdag 17 januari van 16.00 uur tot 23.59 uur 

Hoe koop ik een kaartje in de app? 

Download de allGo app. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android). Houd de volgende stappen aan: 

– ga naar Tickets kopen 

– kies voor: Acties, kaartjes voor allGo bussen in de stad 

– klik op Retourtje Almere City FC 17-01-2020 

– voeg toe aan winkelmand 

– ga naar winkelwand 

– klik vervolgens op ‘Betalen’ en rond de transactie af 

Je buskaartje staat nu voor je klaar in de app. Klik op ‘Bekijk je tickets’ onderaan in de app. Op de dag wordt het ticket automatisch om 16.00 uur geactiveerd. In- en uitchecken in de bus kan eenvoudig door de QR-code op je telefoon onder de scanner in de bus te houden. 

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Onze Ambassadeurs