O'NielSports en Forza Almere slaan handen in één!

Geschreven door Redactie

Na een geslaagde eerste periode van de Forza Voetbalschool, waar voetballertjes o.l.v. Darl Douglas 8 zondagen hebben kunnen werken aan hun balvaardigheden, zijn voorzitter Ernesto Romano en Technisch Manager Darl Douglas een overeenkomst aangegaan met Regillio O’Niel van O’NielSports.


O’NielSports zal vanaf 2020 bij Forza Almere de trainingen verzorgen voor de Forza Voetbalschool. De trainingen bestaan uit 10 lessen en starten op zondag 9 februari. Op zondag 2 februari kan uw kind om 10.00 uur GRATIS meetrainen om te kijken of uw zoon/dochter het leuk vindt. Vervolgens kunt u uw kind inschrijven voor de Voetbalschool. Je leert tijdens deze trainingen de basis van het voetbal, er zal worden getraind op voetbal-basisvaardigheden, techniek en motoriek. 

Regillio heeft al een groep jeugdspelers die verbonden zijn aan O’NielSports. Deze spelers zijn voornamelijk spelers die in selecties zitten van BVO's óf worden gevolgd door BVO’s. Hierdoor zijn de trainingen die op de gebruikelijke zondagochtend gegeven gaan worden van een hoog niveau zijn. Forza Almere wilt hiermee mogelijk maken voor de leden maar ook niet-leden dat zij een betere voetballer worden op alle aspecten.  


Darl Douglas is en blijft hoofdverantwoordelijke voor de Forza Voetbalschool maar hij ziet met de komst van O'NielSports dat er een goede basis wordt gelegd voor een kwalitatieve toekomst voor Forza Almere. Dit zal gepaard gaan met enorme groei de komende jaren. Zowel qua leden, trainers als vrijwilligers. Met de gerealiseerde samenwerkingen met keeperstrainer Jack Mangali en O'NielSports laten we zien dat wij investeren in onze leden maar ook naar buiten toe laten wij zien dat we stappen aan het maken zijn!  

Kom jij ook mee trainen op de Open Training a.s. zondag 2 februari?


Onze Ambassadeurs