Domino day keert na 11 jaar terug op televisie!

Geschreven door Redactie

Ja het is echt waar! Domino Day keert na 11 jaar weer terug op televisie. Dat meldt producent Endemol Shine maandag op Facebook. 

Het o zo bekende programma van vroeger en voor heel veel mensen jeugdsentiment: Domino Day. Het was een kijkcijferkanon van eind jaren 90 tot 2009. Destijds werd het programma gepresenteerd door Hans Kraay jr. en Nance Coolen, wie het nu zal gaan presenteren is nog niet bekend. Elke aflevering van het programma word er een poging gedaan om het wereldrecord te verbreken.

Wereldrecord

Momenteel staat het wereldrecord op 4.491.863 domino steentjes, dus het doel is om over de 4,5 miljoen te gaan. Het staat gepland voor het einde van dit jaar in november. Het programma is van Nederlandse makelij maar was ook in veel landen over de hele wereld bekend.

Wereldnieuws

Het programma was ooit even wereldnieuws in 2005. Toen vloog er een musje het gebouw in tijdens de voorbereidingen en stootte 23.000 steentjes omver. Uiteindelijk schoot een medewerker van faunabeheer het beestje uit de lucht.