Winnetoe Doe Maar tribute in de Meester!

Geschreven door Redactie

De échte Doe Maar sound gebracht door jonge energieke muzikanten 

Begin de jaren tachtig in Nederland veroverde de band Doe Maar ons koude kikkerlandje met hun heerlijke Nederpop (Nederlandse Popmuziek). Sinds een dag of twee, de Bom, Smoorverliefd, Belle Hélène, 1 Nacht Alleen en vele andere stukken zijn niet meer weg te denken in de Nederlandse hitlijsten.  

In de Nederlandse podia is Nederpop niet erg populair, maar daar wil Winnetoe verandering in brengen! Winnetoe speelt al deze Doe Maar hits. De jongens zijn een ideale combinatie voor één groot feest. 

Afgelopen jaren heeft Winnetoe al meerdere keren gespeeld op het Bevrijdingsfestival in Flevoland. Voor meer dan 5000 man publiek zorgen zij dat elk optreden weer een feestje wordt. Zij hebben vele opening acts mogen voeren voor Jeroen van der Boom, Wolter Kroes en Chef’ Special. Nog even en Winnetoe is niet meer weg te denken in de Nederlandse optredens.  

Winnetoe speelt zaterdag 15 februari om 20:00 uur in de Meester in de Grote Zaal. Voorverkoop voor tickets is 6,00 euro per stuk, anders 7,50 euro. Haal je je ticket aan de deur? Avondkassa kost een ticket 9,00 euro.  

Onze Ambassadeurs