Groenten belangrijke inspiratiebron voor ijssalon IJspressi

Geschreven door Redactie

Kunnen ijs en koffie voor geluk zorgen? Martijn Olislagers en Inge de Boer uit Almere vinden van wel. Sinds tien jaar runnen ze samen 'IJspressi'. Inmiddels hebben ze vestigingen in Almere Stad, Buiten en Poort. 

Het bedrijf van Olislagers en De Boer is dit jaar één van de kanshebbers voor een Flevopenning, de jaarlijkse prijs voor Flevolandse ondernemers die onder meer vernieuwend en duurzaam zijn.  

Olislagers en De Boer zijn genomineerd in de categorie 'Toponderneming'. Het stel heeft binnen het bedrijf een duidelijke taakverdeling. Martijn is verantwoordelijk voor het maken van ijs; Inge neemt de koffie voor haar rekening. 

Alle ijssoorten bij IJspressi zijn gemaakt zonder dierlijke producten. In plaats daarvan vormen groenten een belangrijke inspiratiebron voor Martijn. 

De Flevopenningen worden volgende week vrijdag uitgereikt door minister-president Mark Rutte. In aanloop naar die uitreiking besteedt Omroep Flevoland aandacht aan de genomineerden in de categorie ‘Toponderneming’.