Op pad met de boswachter door het Almeerderhout

Geschreven door Redactie

Lijkt het je leuk om met de boswachter door het Almeerderhout te lopen en van alles te leren? 

Op stap met de boswachter: breng je kinderen naar het Almeerderhout voor een struintocht met de boswachter door de bossen bij Almere. Tijdens de tocht ontdekken de kinderen waar de buizerd woont en hoe de bever zijn huis heeft gemaakt. Ook gaan ze op zoek naar dierensporen in de natuur. Na afloop staat een glas limonade voor ze klaar bij Buitencentrum Almeerderhout, waar ook het vuur brandt om marshmallows boven te roosteren. Hier ben jij als ouder/ verzorger weer welkom om aan te schuiven.

Datum/tijd: Elke donderdag van 14:00 tot 15:30 uur

Prijs: 7.50  euro

Leeftijd: van 6 tot 12 jaar

Voor meer info: www.staatsbosbeheer.nl

Onze Ambassadeurs