Buurtpreventie Almere Haven zoekt vrijwilligers

Geschreven door Redactie

Buurtpreventie Almere haven zoekt vrijwilligers in Almere Haven  

 

In april 2015 is buurtpreventie Almere Haven gestart.

Dit team uit Almere Haven werkt samen met de politie, gemeente en handhaving om ervoor te zorgen dat Almere Haven schoon, heel en veilig blijft. Het buurtpreventieteam is te herkennen aan hun buurtpreventie hesje.  

 

Nu zoekt de buurtpreventie uit Almere Haven vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen aan een goed en mooi Almere Haven. Volgens de buurtpreventie zelf is dit de ideale mogelijkheid om jouw steentje bij te dragen aan leefbaarheid binnen jouw eigen woonomgeving.  

 

Voor meer informatie of voor een aanmelding kan je contact opnemen via de mail: buurtpreventiehaven@gmail.com. Staat jouw woning in Almere Haven en wil jij graag je steentje bij dragen? Aarzel dan niet en versterk de buurtpreventie Almere Haven.  


Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.