Event Internationale Vrouwendag – Weet hoe je leeft

Geschreven door Redactie

De Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en de Rabobank organiseren in het kader van Internationale Vrouwendag speciaal voor Flevolandse vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren de bijeenkomst: ‘Weet hoe je leeft!’. 

Want aan de wil en het bewustzijn om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO) ontbreekt het vaak niet. Maar hoe maak je dan concreet het verschil? En hoe pas je de MVO activiteiten in je bedrijfsstrategie? Oftewel, waar begin je? Op 5 maart delen inspirerende vrouwen hun persoonlijke verhaal over hoe zij succesvol en duurzaam ondernemen.

De deelnamekosten bedragen € 25,- p.p.  Naast het feit dat je een inspirerende middag hebt, wordt een deel van de entreefee gebruikt voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de stichting waar wij deze dag te gast zijn: Zorgkwekerij ‘Weet hoe je leeft!’. Dit is een leerwerkbedrijf voor mensen die een extra steuntje nodig hebben bij het overbruggen van de afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen meewerken in het theehuis, de kwekerij of de winkel.  De opbrengsten zullen door de stichting worden besteed aan materialen voor de te vernieuwen keuken. 

Datum/Tijd: donderdag 5 maart 2020, 14:30 - 20:30 uur                                                                                       Locatie: Linnaeusweg 15, Almere

Meld je uiterlijk 27 februari aan via: www.flevolandsezakenvrouwen.nl


Onze Ambassadeurs