Academy-teams volop in actie op schrikkeldag

Geschreven door Redactie

Ook dit weekend komen de jeugdteams uit de Loogman Carwash Football Academy weer in actie.

Twee ploegen spelen thuis, twee andere teams gaan elders in het land hun geluk beproeven. Een overzicht.

O19

Almere City FC O19 ontvangt komende zaterdag om 12:00 koploper Vitesse. Op het eigen sportcomplex hopen de mannen van trainer Tim Bakens voor een stunt te kunnen zorgen. De Flevolanders treffen de Arnhemmers niet voor de eerste keer in eigen huis. In het afgelopen najaar troffen beide ploegen elkaar al eens in Almere. Na een zeer spannend duel eindigde die wedstrijd in een 3-4 overwinning in het voordeel van de ploeg van clubicoon Theo Janssen.

O17

Ook de O17 van Almere City FC speelt aankomend weekend een duel in eigen huis. De ploeg van Tim Vincken gaat zaterdag om 15:00 de strijd aan tegen de leeftijdsgenoten van Excelsior. De Flevolanders zullen met een goed gevoel aan de aftrap staan. De eerste twee thuiswedstrijden die dit seizoen werden gespeeld werden allebei gewonnen. Makkelijk gaat het niet worden voor City. De tegenstander uit Rotterdam won haar laatste wedstrijd namelijk met maar liefst 11-0 van Roda JC.

O15

Het voorjaar is moeizaam begonnen voor Almere City FC O15. Na vier wedstrijden staat de equipe van Robin Sack met vier punten op de zesde plek. Komend weekend wacht opnieuw een lastig duel voor de Almeerders. Aan de Krommedijk neemt City het op tegen FC Dordrecht. Die ploeg staat met slechts twee punten meer op de tweede plaats.

O13

Almere City FC O13 heeft afgelopen weekend weer bewezen een topploeg te kunnen verslaan in het bekertoernooi. Na Ajax moest ook Feyenoord wijken voor het team van Marciano Nonneman. Op het eigen sportcomplex werden de Rotterdammers met 3-1 verslagen. Door die overwinning is City geplaatst voor de halve finale. Komende zaterdag staat er weer een competitiewedstrijd op het programma. De Flevolanders gaan dan op bezoek bij FC Den Bosch.



Onze Ambassadeurs