Almere City 29 maart voor één dag Family Club

Geschreven door Redactie

De FC in Almere City FC staat zondag 29 maart één dag niet voor Football Club, maar voor Family Club.

Op die dag spelen we om 12:15 (!) uur tegen Excelsior en halen we alles uit de kast om het gezinnen naar de zin te maken.

Speciaal voor deze dag is er een familiepakket. Hierbij krijg je twee volwassen kaarten en twee kinderkaarten voor tribune C2 met twee gevulde drinkbekers met ranja en een broodtrommel met belegde broodjes. Het pakket kost 40 euro en is te bestellen via de hoofdbalie of via de afdeling Ticketing op 036-548 6888.

Het stadion gaat om 10:45 uur open. Over het hele terrein staan deze dag de picknickkleden en -tafels klaar om met z’n allen gezellig te genieten. Met een speciale wafel- en poffertjeskraam op het plein is er voor elke koter wat wils. Ook op het terrein is er een hoop bedrijvigheid: kids kunnen in de clubkleuren worden geschminkt en er is een interactief James Bond-spel, waarbij de adrenaline door je aderen giert.

James Bond, zeg je? Ja. Ally de Aap zorgt deze vroege zondag namelijk voor het nodige spektakel. Onlangs werd bekend dat de nieuwe James Bond-film ‘No Time To Die’ de primeur verschuift van 3 april naar november. Voor mascotte Ally de Aap extra reden om in de huid van de geheim agent te kruipen. Als stand-in 0036 maakt hij in het Yanmar Stadion een spectaculair avontuur mee, waarbij je op het puntje van je stoel zit.



Onze Ambassadeurs