Gedeeltelijke sluiting fietsenstallingen

Geschreven door Redactie

In het kader van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, sluit de gemeente Almere de bewaakte fietsenstallingen van de Hospitaaldreef en de Schrijversstraat met ingang van woensdag 18 maart. Dit om kans op verdere verspreiding van het virus te voorkomen.  

Stadhuispromenade vooralsnog open 

De fietsenstalling Stadhuispromenade blijft vooralsnog wel open tijdens de reguliere openingstijden. De beheerder van de fietsenstalling volgt de hygiënemaatregelen van het RIVM. Dat betekent dat hij in de beheerdersruimte blijft, geen bonnetjes uitgeeft en lichamelijk contact vermijdt.  

Handhaving fietsparkeren per direct gestopt 

Het Fietsdepot aan de Esplanade 00 is vanaf donderdag 19 maart niet meer geopend. Voor het ophalen van uw fiets kunt contact opnemen met 14 036. Daarna krijgt u per e-mail een uitnodiging voor het maken van een afspraak zodat u uw fiets alsnog kunt ophalen.  

Gemeente Almere volgt de landelijke richtlijnen, waarbij onder andere bijeenkomsten van 100+ mensen worden afgelast en mensen worden gevraagd afstand van elkaar te houden. In Flevoland geldt ook een noodverordening waarin deze maatregelen staan. 

Onze Ambassadeurs