Flevoland schept op - Floriade als podium

Geschreven door Redactie

Floriade 2022 het podium voor de landbouw van (over)morgen

Vol trots schept Jan-Nico Appelman, gedeputeerde provincie Flevoland, op over de oogst van Floriade Expo 2022. Natuurlijk staat de provincie bekend om haar kleurrijke, lekkere en gezonde producten van eigen bodem. Maar juist alle (inter)nationale aandacht voor de mogelijkheden van korte ketens, de eiwittransitie en innovatieve technologie is de winst van de Floriade als podium voor de landbouw van (over)morgen.

Duurzaam en gezond voedsel voor iedereen

Op die manier kunnen we met elkaar ook in 2050 de groeiende wereldbevolking voorzien van duurzaam en gezond voedsel. Bekijk zelf in onderstaand filmpje wat Jan-Nico Appelman met eigen spade van Flevolandse land haalt. Meer weten? Kijk op www.foodforum.nl.


Onze Ambassadeurs