Ali B. en Jandino brengen coronalied uit

Geschreven door Redactie

De Almeerse rapper en theatermaker Ali B. heeft samen met onder anderen komiek Jandino Asporaat een lied gemaakt over de afstand die mensen van elkaar moeten houden in verband met het coronavirus. De clip van 'Anderhalf' is in Tussen De Vaarten opgenomen. Op de eerste dag werd de video al meer dan een half miljoen keer bekeken.  

Op zijn sociale media laat Ali B. weten dat de artiesten op een leuke manier een serieuze boodschap duidelijk proberen te maken. "Dans en geniet, maar ik smeek jullie in naam van alle kwetsbare mensen en mensen uit de zorg.. Hou die anderhalve meter afstand[...]". Choreograaf Timor Steffens heeft in samenwerking met Ali B. een choreografie op het liedje gemaakt. Steffens heeft fans over de hele wereld waardoor er nu in onder meer Azië, Amerika en Italië ook enthousiast meegedanst wordt op het liedje.