Haal nu de lente in huis met OdetZo!

Geschreven door Redactie

Odette Mars van OdetZo is al een decennia lang dé specialist in Flevoland als het om planten en bloemstukken gaat.

Voor ieder seizoen en voor welke gelegenheid dan ook kiest u met OdetZo voor een verschilmaker in haar vak op het gebied van service.

Online bloemen bestellen bij OdetZo betekent dat u niet zelf meer de deur uit hoeft om zeker te zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. En bovendien geldt voor 12.00 uur bestellen dat u dezelfde dag nog uw bloemen of planten in huis heeft. Wel zo gemakkelijk als uw drukke dagelijkse agenda even geen ruimte laat of als u iemand spontaan wilt verrassen, al dan niet met een persoonlijke tintje of groet.

Odette beschikt over ruim dertig jaar aan ervaring in de bloemensector en voor haar is werken met bloemen en planten vooral werken met en voor mensen. ‘’Bloemstukken geven een kijkje in iemands ziel of geven uiting aan bepaalde gevoelens van mensen. Dat is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Geen opdracht is hetzelfde en iedere dag is anders, omdat de mensen voor wie ik de bloemstukken maak anders zijn. Centraal staat de wens van de klant en daar ga ik 100% voor. Ik verzorg alles zelf en werk bewust niet met een winkel. Zodoende blijven mijn kosten minimaal en bovendien leg ik al mijn aandacht en energie in de opdracht. Iedere dag weer wachten er kleurrijke creatieve uitdagingen op mij. Het is vooral die gedachten die mij gelukkig maakt’’, aldus Odette.

Van tulpenboeket tot gemengde bloemstukken

OdetZo werkt uitsluitend met natuurlijke producten. Fijn om te weten als u alvast de lente in huis wilt halen. Bloemen geven immers een andere, niet te onderschatte, sfeer in uw woonkamer. Van tulpenboeket tot gemengde bloemstukken desgewenst met vaas of met wijncombinaties geleverd, alles is mogelijk. Maak het u makkelijk en neem gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken. Odette maakt het mogelijk!

Contact

  • www.odetzo.nl
  • info@odetzo.nl
  • 06-13573462