Online Supporterscafé: Maduro Hedwiges hoofdgast

Geschreven door Redactie

Het online voetbalcafé van Almere City FC opent vrijdagavond met een speciale gast. Hedwiges Maduro zit aan tafel om al jullie vragen te beantwoorden. De oud-profvoetballer van onder andere Ajax, Valencia, Sevilla en PAOK Saloniki werd afgelopen week aangesteld als nieuwe trainer van Almere City FC O21. Ook aan tafel zit technisch manager Teun Jacobs, die een update kan geven over de samenstelling van de Loogman Carwash Football Academy.  

Het decor van het Online Supporterscafé is dit keer de indrukwekkende muurcollage die eerste shirtsponsor S&S Online Marketing naar aanleiding van het shirtsponsorship liet maken. Businessclubpartner Pixelthis is uiteraard weer de partij die de uitzending live de huiskamers in pompt. 

Het uitgangspunt van het online voetbalcafé is een gezellige informatieve avond, waarbij jullie ook onderling kunnen chatten. Vragen aan de gasten kun je stellen via social media. Zo is het vanaf nu al mogelijk om via Twitter je vragen aan één van beide gasten te richten. Dit kan met de hashtag #supporterscafe. 

In het Online Supporterscafé krijg je wederom unieke beelden te zien van de verbouwing. Bovendien hebben we nog een interview met sterkhouder Radinio Balker, die deze week de wedstrijd mocht kiezen die vrijdagavond om 20 uur wordt uitgezonden. 

Hoe werkt het? 

Het enige dat je nodig hebt om in ons voetbalcafé aanwezig te zijn is een laptop/telefoon en een goed werkende internetverbinding. De uitzending begint om 19.00 uur. Het online supporterscafé vind je via deze link! 

Programma voetbalavond: 

19.00 uur: Start programma online voetbalcafé 

19.00 – 20.00 uur: Hedwiges Maduro, Teun Jacobs, Radinio Balker 

20.00 uur: Retro wedstrijd

Onze Ambassadeurs