Almere City FC ondersteunt met laptops voor Learn2Work

Geschreven door Redactie

De gemeente Almere deed onlangs vanwege de Coronacrisis een oproep om laptops beschikbaar te stellen voor kinderen in de gemeente, die dit nodig hebben om thuisonderwijs te kunnen volgen. Almere City FC leende onlangs twee ongebruikte laptops uit om een programma van leer- en werktraject Learn2Work te ondersteunen. Twee studenten kunnen daardoor vanaf thuis aanhaken op het online lesprogramma.

Learn2Work is onderdeel van De Schoor. Het programma kwam laptops tekort om alle leerlingen het online lesprogramma te laten volgen. Door een traject op maat bieden zij jongeren een kans op een betere toekomst. Ze laten jongeren hun talent benutten en maken hen zelfredzamer. Door deze aanpak stromen er jaarlijks 50 tot 60 jongeren succesvol uit naar school of werk.

Vanuit alle hoeken uit Almere worden laptops aangeboden bij de gemeente Almere, maar de gemeente komt er nog zo’n 250 tekort om alle kinderen en jongeren hierin te faciliteren. Heeft jouw onderneming of werkgever nog goede laptops staan die je kunt missen en wil doneren? Stuur dan een bericht naar Anneke van Grotel (beleidsadviseur gemeente Almere), via: ajmvgrotel@almere.nl

Onze Ambassadeurs