Beat Me Battle: Volg de challenge!

Geschreven door Redactie

Challenge accepted! Nu het voetbal stil ligt, is voorlopig ook het competitieve element verdwenen.

Als topsporters strijden onze spelers echter graag voor de winst.

Daarom gaan ze bij De Voetbalfabriek met de ‘Beat Me Battle’ de strijd met elkaar aan. Vanaf zaterdag is er iedere dag een Battle te zien op onze social media kanalen! 

Spelregels 

Iedere dag nemen twee spelers het tegen elkaar op in De Voetbalfabriek. Op deze indoorlocatie, met 1500 vierkante meter aan voetbalactiviteiten, kunnen vele spellen gespeeld worden. Voor de ‘Beat Me Battle’ is er keuze uit zes onderdelen: 

  • Voetgolf 
  • Schotkracht 
  • Voetbaldarts 
  • Gatendoek 
  • Voetbaltennis 
  • Teqball 

Iedere speler kiest 1 activiteit en het derde spel wordt door De Voetbalfabriek geselecteerd. De deelnemer die als eerste twee onderdelen heeft gewonnen, wint de ‘Beat Me Battle’ en gaat door naar de volgende ronde. Na de kwart- en halve finale, wacht op zaterdag 9 mei de grote finale. In de finale worden meer onderdelen gespeeld. 

Supporters doen ook mee 

Ook twee supporters doen mee aan de Beat Me Battle. Eén deelnamebewijs was te winnen door mee te doen aan onze Quizday op Instagram en de tweede plek werd vergeven door De Voetbalfabriek. 

Social distancingUiteraard volgen we ook bij de Beat Me Battle het protocol van Social Distancing. Bij aankomst bij De Voetbalfabriek kunnen de handen ontsmet worden en ook tijdens de spellen blijven de deelnemers meer dan 1,5 meter bij elkaar vandaan. Op het moment van de Beat Me Battle is De Voetbalfabriek gesloten voor andere gasten. 

Bekijk de Battles! 

Bekijk de Battles vanaf zaterdag 25 april op onze social media kanalen! 

Speelschema 

Het speelschema bekijk je in de afbeelding hieronder.

Klik voor meer informatie hier

Onze Ambassadeurs