Koningsdagkleedje: mega online sale Almere City FC

Geschreven door Redactie

Almere City FC organiseert tijdens Koningsdag een grote online sale met alle restanten van de merchandise van seizoen 2019-2020. Tijdens de online verkoop wordt een selectie teamwear van de hand gedaan voor 1, 5, 10 en 15 euro. De sale geldt alleen op maandag 27 april. Alles moet weg!

Almere City FC probeert op deze manier iets tegemoet te komen aan supporters die op Koningsdag normaliter over de diverse vrijmarkten struinen. Koningsgezinden keken alweer een tijdje uit naar Koningsdag, waarvan de officiële activiteiten dit jaar in Maastricht plaats zouden vinden.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om de grote sale te organiseren rond de thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam op zondag 29 maart, maar die wedstrijd werd door de Coronacrisis opgeschort.

De voorraad artikelen is zeer beperkt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!Onze Ambassadeurs