Week zonder vlees: De 6 leukste dierenplekken in Almere

Geschreven door Redactie

Om nog even in het kader van week zonder vlees te blijven proberen wij elke dag natuurlijk de 6 leukste dingen bij elkaar te zoeken voor jullie. Gisteren hebben jullie hopelijk net zo hard gelachen als ons om de grappen, dus vandaag gaan we lekker bijkomen van het lachen! En waar kan je nou beter bijkomen op een plek waar de leukste dieren zijn? Dus hierbij, de 6 leukste dierenplekken in Almere! 

1. Stichting Aap

Kemphaanpad 1, 1358 AC, Almere.
Bij Stichting Aap kan je niet alleen de leukste aapjes en andere dieren bekijken, maar ook leuk een hapje eten of wat drinken! Ook organiseert Stichting Aap vaak leuke activiteiten.
https://www.aap.nl/nl

2. Kinderboerderij de Beestenbende

M.J. Granpré Molièrestraat 1, 1333 KB Almere.
De leukste diertjes bijeen! En wil je nou echt helpen, 15 maart doet kinderboerderij de Beestenbende ook mee NLDOET. Schrijf je snel in! De tijd is van 11:00 tot 15:00
https://www.stadennatuur.nl/de-beestenbende.nl/

3. Kinderboerderij & Manege de Stek

Rie Mastenbroeksportpark 8, 1314 AZ Almere
Niet alleen voor de leukste dieren kan je hier terecht, maar ook voor de paarden. Deze plek in Almere is ook een zorgboerderij, dus je kan je natuurlijk altijd opgeven voor hulp. 
http://www.kinderboerderij-destek.nl/

4. Kinderboerderij Den Uylpark

Heerenveenpad 43, 1324 CB Almere
Net zoals bij kinderboerderij de Beestenbende kan je je hier ook opgeven voor NLDOET. Verder zijn er altijd zat leuke activiteiten om te doen. Maar ook voor een rustige zondag middag met wat diertjes kijken zit je hier natuurlijk goed. 
https://www.stadennatuur.nl/den-uylpark.nl/

5. Almeersch Hippisch Centrum

Trekweg 4, 1338 GA Almere
Altijd al willen leren paardrijden met de beste lessen en de leukste paarden? Dat kan je natuurlijk op deze plek doen. AHC is al een lange tijd een begrip in en rond Almere. Dus neem gerust eens een kijkje! 
https://almeerschhippischcentrum.nl

6. Dierenasiel Almere

Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Dagelijks worden er tientallen diertjes gedropt in heel Nederland. Maar ook in Almere zitten er genoeg dieren die een nieuw goud huisje zoeken. Maar dat niet alleen, dierenasiel Almere is altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers! Dus heb je tijd over, en vind je het leuk? Meld je dan snel aan! 


Wij van de redactie hopen natuurlijk dat jullie al deze plekken een bezoekje brengen! Want wat is het leven nou zonder onze diertjes?



Onze Ambassadeurs