Almere doet mee tijdens NL Doet

Geschreven door Redactie

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook in Almere zijn er veel organisaties die hieraan mee doen. Jij helpt hen toch ook?

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!


Op de website van NLDoet staan de klussen die te doen zijn in Almere. Ook clubs, verenigingen en organisaties die een klus hebben kunnen deze hier aanmelden. 


Foto Prinses Beatrix: © Oranje Fonds – Bart Homburg

Onze Ambassadeurs