Spiritueel wellness en beurs in Haarlem!

Paranormaal & Spiritueel centrum Samma Saya heeft een Spiritueel & Wellness beurs georganiseerd in Haarlem.

De beurs is op zaterdag 2 en zondag 3 april 2022. 

Je hoeft niet van tevoren te reserveren, wel dien je bij gezondheid klachten thuis te blijven en een andere keer de beurs te bezoeken. Ook kinderen mogen aanwezig zijn bij deze beurs, onder de 11 jaar is het wel verplicht om te komen onder begeleiding van ouder of verzorger.


De beurs kan je vinden in de grote zaal op de 1e etage van het Pannenkoeken paradijs. Het adres is Reinaldapad 10 Haarlem.

De deuren openen om 11.00 uur en zullen om 17.00 uur sluiten. De kosten voor het entree zijn 5,00 euro per persoon of een weekend deal voor beide dagen 8,50 euro per persoon. En de consult prijzen zijn vanaf 15,00 euro.


Onze Ambassadeurs

Ons Almeerders bekeken ook: