Oud-profvoetballer Darl Douglas neemt Forza Almere bij de hand

Samen met het bestuur en een aantal vrijwilligers is Darl Douglas (Oud-professional van Ajax en Utrecht) op de juiste weg om Forza Almere weer op de kaart te zetten. "Het gaat hierbij niet om snelheid maar om de juiste beslissingen te maken om ons uiteindelijke doel te bereiken. En dat is een stabiele voetbalvereniging met leden die lekker met plezier voetballen", aldus Douglas.


Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de uitstraling van de club, komt er een nieuwe website en zijn er al tientallen sponsoren binnengehaald voor komend seizoen. Maar ook qua leden en vrijwilligers groeit de vereniging elk jaar. Voor komend jaar is er nog geen wachtlijst zoals bij sommige andere verenigingen wel het geval is. Ook is er voldoende ruimte qua velden om goed te kunnen trainen voor de teams. Voorzitter Romano is dan ook positief over de toekomst; "We komen van ver maar we zijn altijd rustig gebleven. Er zijn nu veel aanmeldingen dus er is werk aan de winkel voor ons als bestuur".  

Met kleine stappen bereiken wij ons doel ook...


Bij Forza Almere willen ze geen 'selectie stress', maar dat iedereen er toe doet en iedereen plezier heeft. Natuurlijk moet een voetballertje of een team beter gaan presteren maar zonder druk of erg kritisch te zijn. Er zijn samenwerkingen met keeperstrainer Jack Mangali en met de voetbalschool O'Nielsports. Darl Douglas benadrukt dat Forza Almere deze individuele trainingen faciliteert voor haar leden, maar dat dit los staat van de teamtrainingen en indelingen. "Wij hopen met deze strategie meer leden en/of teams aan te kunnen trekken in de komende zomer", zegt de oud-profvoetballer.  


Ook is er bij Forza voldoende ruimte voor Vriendenteams die gezamenlijk lekker willen voetballen. Er kan dan ook van alles in overleg georganiseerd worden in het weekend na de wedstrijd, van een hapje eten tot een feestje. Veel is mogelijk en zij zullen met iedereen in gesprek gaan die interesse heeft. Voor contactgegevens kijk je op de website: www.forza-almere.nl

Komende week weer trainingen

Komende week zal er weer getraind gaan worden bij Forza Almere, vanaf 29 april en geheel volgens de regels van de Gemeente Almere, de KNVB en de maatregelen van het RIVM. Wilt u uw zoon of dochter mee laten trainen bij Forza Almere dan kunt u een mail sturen naar ledenadministratie@forza-almere.nl. Meetrainen kan geheel vrijblijvend maar wel even aanmelden zodat de trainer op de hoogte is van de komst van uw kind. In een reactie weet u dan ook wanneer dit binnenkort zou kunnen.Onze Ambassadeurs