Online Binnenkijkroute door Nobelhorst

Geschreven door Redactie

In de week van 11 mei start Nobelhorst met de eerste editie van de Binnenkijkroute. De hele week delen ze filmpjes van verschillende huizen die vergelijkbaar zijn met huizen in De Kloostertuin.

Ook gaan ze ter inspiratie langs bij een aantal zelfbouwhuizen. De start verkoop van de kavels in Het Klooster volgt later dit jaar. Op deze manier krijg je toch een idee van de afmetingen en de mogelijkheden die de huizen of zelfbouwkavels jou bieden. Ook zullen ze tijdens de Binnenkijkroute stil staan bij een paar toffe tuinen in Nobelhorst. 

Volg de online Binnenkijkroute 

De online Binnenkijkroute is vanaf 11 mei dagelijks te volgen via het Facebookevent en andere sociale media kanalen. Zet jezelf op ‘Gaat’ in het Facebookevent om een bericht te ontvangen bij nieuwe video’s. 

Onze Ambassadeurs