Films die in de maand januari uitkomen!

Geschreven door Redactie

Twee films uitgelicht, zodat jij een goed idee krijgt van wat je kunt verwachten!

Een nieuw jaar, dus weer nieuwe films! In de maand januari komen er een aantal nieuwe films uit zoals: Sesamstraat, Hotel Transylvania: Transformania, Morbius en Scream.

Scream

De eerste Scream film kwam uit in 1996, dit jaar komt de vijfde film van Scream uit! Scream is een horror/mystery film waar er een moordenaar mensen probeert te vermoorden. In elke film ziet de moordenaar er ook hetzelfde uit, maar is het een ander persoon waardoor het altijd mysterieus is wie er nou achter het masker zit! Deze film komt uit op vrij dag 14 januari.

Morbius

Morbius gaat over een persoon genaamd Dr. Michael Morbius. Hij heeft een zeldzame bloedafwijking en hij wil graag anderen met dezelfde zeldzame bloedafwijking helpen zodat zij niet lij den zoals hij .

Hij doet een wanhopige gok, wat op het eerste gezicht een radicaal succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk erger is dan de kwaal. Deze film komt uit op vrijdag 28 januari.


Onze Ambassadeurs