Harry Potter keert terug op het scherm!

Geschreven door Redactie

Na tien jaar keert Harry Potter terug

Gisteren schreven wij nog over Harry Potter die al 20 jaar bestaat, maar vandaag kregen wij te horen dat Harry Potter terugkeert op HBO Max voor een special! De originele cast komt terug, Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ronald Weasley) en Emma Watson (Hermione Granger). Hun zijn niet de enige de terugkeren maar Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Ralph Fiennes (Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Imelda Staunton (Dolores Umbridge) en Tom Felton (Draco Malfoy) keren ook terug in de special!

De special word geregisseerd door Chris Columbus. Chris Columbus heeft meegewerkt aan de eerste vier Harry Potter films en andere bekende films zoals: Home Alone (1 en 2), Mrs. Doubtfire (1 en 2), Percy Jackson (1 en 2) en nog veel meer! Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is 1 januari 2022 te zien op HBO Max

De trailer voor Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is hieronder te zien!

Onze Ambassadeurs