Samen muziek maken op afstand dankzij Rabobank Almere

Geschreven door Redactie

Muziek maken op afstand met een muzikaal maatje

Door de sluiting van Poppodium De Meester konden veel jongeren de afgelopen tijd geen muziek maken. Het poppodium was voor veel jongeren een vaste uitvalsbasis in hun vrije tijd, maar door de coronamaatregelen zat iedereen thuis. Rabobank Almere heeft een financiële bijdrage geleverd aan De Meester waardoor de jongeren weer muziek kunnen maken.  

De Meester kan door de steun van Rabobank Almere muziekinstrumenten aanschaffen en deze te leen geven aan jongeren. De jongeren worden gekoppeld aan een muzikaal maatje om les te krijgen en om samen muziek te maken. Het poppodium begon al in april met het uitlenen van muziekinstrumenten aan jongeren. Door de sluiting van De Meester in verband met de coronamaatregelen waren ook deze jongeren thuis komen te zitten.

Rabobank Almere is erg blij om mee te helpen. “We steunen maatschappelijke initiatieven die ontstaan voor de Almeerse samenleving in deze coronatijden en dit project is een mooi voorbeeld hoe je Almeerders verbindt met elkaar”, aldus Ferry Huurman, directievoorzitter Rabobank Coöperatief Fonds.

 

Onze Ambassadeurs