ZWS Incasso per heden incassopartner van Ballast Nedam

Geschreven door ZWS Incasso

Per heden is ZWS Incasso incassopartner van Ballast Nedam. In het verleden heeft ZWS Incasso al eens een dossier met succes geïncasseerd. 

Begin dit jaar heeft Ballast Nedam gevraagd om een tender te schrijven voor de incassodienstverlening. Uiteraard heeft ZWS Incasso daar gehoor aan gegeven.

Naar aanleiding van de Tender is Ballast Nedam met verschillende partijen in gesprek gegaan, en hebben zij alle offertes en inzichten naast elkaar gelegd. Uiteindelijk is Ballast Nedam tot een besluit gekomen. Per direct is ZWS Incasso het incassobureau van Ballast Nedam, en al haar gelieerde ondernemingen.

Ballast Nedam

Ballast Nedam is een bouw- en ontwikkelbedrijf dat zich in zet voor een toekomstbestendige leefomgeving. Zij realiseren uiteenlopende projecten voor onze klanten; van kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder complexe omstandigheden.

De vakkundige mensen, innovatieve concepten en (kosten)efficiënte manier van werken zorgen voor gewenste resultaten binnen de organisatie. Naast resultaten, onderscheidt Ballast Nedam zich in het proces daarnaartoe. Klantgerichtheid, ondernemerschap en open communicatie zorgen ervoor dat samen met de klant vernieuwende oplossingen worden bedacht en uitgevoerd. Dit alles zo veilig, duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk.

Ballast Nedam opereert vanuit vier divisies. Vooraan in de keten combineert Concessions het aantrekken van projectfinanciering met juridische en commerciële expertise. Development creëert geïntegreerde, creatieve, gezichtsbepalende oplossingen voor de gebouwde omgeving door te investeren, beheren en ontwikkelen van projecten op basis van zowel publieke als private partnerschappen. Construction richt zich op het succesvol verwerven en uitvoeren van complexe en integrale projecten. Als laatste concentreert de divisie Industrial zich op projecten in de industriebouw, van iedere denkbare omvang en complexiteit.

ZWS Incasso als incassopartner

Met een incassotraject van ZWS Incasso – hét incassobureau uit Almere met een landelijke dekking – worden de facturen voor de geleverde diensten altijd op tijd betaald en blijft de goede relatie met je klant behouden.

Een flexibel incassotraject waarin de band met je klant centraal staat vinden zij belangrijk. Samen met jou zorgen ze ervoor dat de openstaande facturen worden betaald; hoe klein of groot het openstaande bedrag ook is.

Ben jij benieuwd naar wat ZWS incasso voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met hen op.