Politie geeft mobeye's te leen als preventie tegen inbraak

Geschreven door Redactie

De politie in Almere stelt vanaf heden mobeye's in bruikleen tegen preventie van inbraken. Dat meldt de politie via haar Facebook-pagina.

De politie is erg actief bezig met de preventie van inbraken. Om de heterdaadkans te vergroten is de politie in het bezit van mobeye’s.
 De mobeye is een apparaat dat beweging en warmte detecteert. Dit apparaat kan je van de politie in bruikleen krijgen. Met de mobeye kan de politie sneller inzet plegen op een inbraak heterdaad situatie. De mobeye geeft namelijk binnen enkele seconden een melding aan de politie dat er een inbraak bij u in de woning plaatsvindt.

Om de mobeye in bruikleen te krijgen moet u tenminste voldoen aan de onderstaande voorwaarden. Je moet minimaal 3 of meer dagen weg zijn uit jouw woning en er mogen geen huisdieren aanwezig zijn waar de mobeye geplaatst wordt. Daarnaast moet jouw woning in een gebied liggen waar het risico groot is dat er een woninginbraak gaat plaatsvinden. 

Heb je interesse in een mobeye? Stuur dan je naam, geboortedatum, adres en de periode wanneer je de mobeye wil gebruiken naar mobeye.almere-stad-haven@politie.nl
, mobeye.almere-west-poort@politie.nl
of mobeye.almere-buiten-hout@politie.nl
. 


Onze Ambassadeurs