Politie zoekt nog steeds naar dader steekpartij Spoorbaanpad

Geschreven door Redactie

De politie is nog steeds op zoek naar de verdachte die in de buurt van een bushalte langs het Spoorbaanpad een 26-jarige man heeft gestoken. Het voorval gebeurde op donderdag 18 juni rond 13.20 uur.   

De verdachte probeerde een tas weg te nemen van het slachtoffer. Hierdoor ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer gestoken is. De politie is op zoek naar de verdachte, en naar mensen die getuige zijn geweest van het incident.

De verdachte is een man rond de 18 jaar met donker getinte huidskleur. Hij heeft een Surinaams accent, is vrij dun en is ongeveer 1.70 meter lang. De verdachte droeg een witte jas met een zwart shit eronder met grijze jeans. Daarnaast had de Surinamer een schoudertasje op en droeg witte sneakers van het merk Nike. 

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident, of andere informatie hebben. Een ieder die meer weet over het vooral kan contact opnemen via 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen reageren, kunnen dit doen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Onze Ambassadeurs