Geslaagde BBB-avond Borsten, Bubbels en Boobytrap in Almere

Geschreven door Redactie

Thermografe Marielle van Tienen en manuele lymfedrainage therapeute Adri Hendriksen hebben een mooie avond verzorgd op het aandachtsgebied van preventieve en onderhoudszorg voor de vrouwelijke borsten.

 Onder het genot van een kopje koffie/ thee met bonbon luisterden 15 dames naar het verhaal over borstverzorging en preventie waarin uitleg werd gegeven over thermografie en manuele lymfedrainage. De dames zaten in corona-gepaste afstand in de grote zaal in het pand van Puur Almere op Randstad 22. De sfeer was gezellig, de openheid en vertrouwelijkheid onder de dames was opvallend groot en er werden zinvolle vragen gesteld. De informatie werd afgesloten met een actieve bezigheid.Onder het genot van een glaasje bubbels werd de avond rond 21.30 uur afgesloten.  Belangrijke informatie en een prachtig gevulde goodiebag waren de 10 euro toegangskosten meer dan waard. 

Op dinsdag 6 oktober wordt nog een avond georganiseerd voor iedereen die vanwege de beperkte toegang niet meer kon deelnemen. Tevens kunt u die dag in hetzelfde pand terecht voor (informatie over) thermografie en/of manuele lymfedrainage. Bent u als vrouw ook geïnteresseerd in dit belangrijke onderwerp en hoort u er graag meer over? U bent welkom bij onze volgende avond, die vooralsnog op onderling 1,5 meter afstand wordt gehouden. Dit betekent dat er slechts plaats is voor 15 dames. 

Meld u aan via de website: www.borstencentrumalmere.nl 


Onze Ambassadeurs