Een onvergetelijke vakantie in eigen land

Geschreven door Redactie

Ook als je in Nederland blijft, hoef je je niet te vervelen

Door de coronacrisis blijven er veel mensen deze zomer in Nederland. Gelukkig heeft Nederland ook van alles te bieden. Van fietstocht door de natuur tot aan kamperen in eigen tuin: met deze tips heb je een onvergetelijke vakantie in eigen land. 

1. Varen

Een middagje op een boot geeft je het gevoel alsof je op vakantie bent. Op het water kun je heerlijk ontspannen, lekker bijkleuren en geniet je van een duik in het water. Op veel plekken in Nederland heb je de mogelijkheid een boot te huren. 

2. Kamperen in eigen tuin

Zet een tent op in de tuin en blaas de luchtbedden maar op: je gaat op vakantie in eigen tuin. Geniet in de avond van een wijntje voor de tent of speel bordspelletjes met de kinderen. Hartstikke gezellig!

3. Dagje naar een pretpark

Vooral voor kinderen is het een onvergetelijk uitstapje: een bezoekje aan een pretpark. Nederland heeft flink wat pretparken die je tijdens de zomer kunt bezoeken. Ook een bezoekje aan de Dierentuin is altijd een goed idee.

4. Scootertocht 

Bezoek eens een plaats waar je eigenlijk niets kent. Boek een hotel, huur een scooter en verken de omgeving. Met een scootertocht verken je de omgeving en kun je volop genieten van de gezellige dorpjes die je onderweg tegenkomt. 

Onze Ambassadeurs