Grondstoffen voor schoonmaakmiddelen lastig leverbaar bij HG

Geschreven door Redactie

Producent van schoonmaakproducten HG in Almere merkt veel van de gevolgen van de coronacrisis. Het bedrijf gebruikt in zijn producten dezelfde grondstoffen als in desinfectiemiddelen zitten. En die stoffen zijn nu schaars door de enorme vraag naar desinfectiemiddelen. Ondanks de schaarste kan HG nog steeds producten leveren.

In het zuiden van Europa zijn de schoonmaakmiddelen van HG vooral in bouwmarkten te koop. Toen deze bouwmarkten sloten door de strenge coronamaatregelen, lag de markt van HG daar zo goed als stil. In Nederland liep de verkoop door een minder strenge lockdown wel goed. Dat vertelt COO Dick Uitendaal van HG.

Uitendaal vindt de coronacrisis niet alleen maar negatief. Volgens hem leert het bedrijf waar de zwakke punten zitten en kan HG efficiënter werken door niet iedere werknemer naar de fabriek te laten komen.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?