Lezing over het belang van (levens)testamenten door specialist Kelly Boermans

Geschreven door Redactie

Hoe bespaar ik erfbelasting en op mijn eigen bijdrage voor zorgkosten? Wilsonbekwaam, wat dan?  

Dinsdag 25 augustus 2020 om 19:30 uur geeft erfrechtspecialist Kelly Boermans een lezing over het belang van testamenten en levenstestamenten in Boathouse Almere. 

 

Op dinsdag 25 augustus 2020 om 19:30uur geeft erfrechtspecialist Kelly Boermans een lezing over het belang van testamenten en levenstestamenten in Boathouse Almere. Het adres is Noorderplassen 150, 1316 VV Almere . 

 

Misschien heeft u al een testament. Maar is uw testament door wetswijzingen nog up-to-date? Wist u dat u verschillende mogelijkheden kunt laten opnemen die u en uw erfgenamen grote fiscale voordelen bieden? Invulling geven aan een (levens)testament is iets wat vaak uitgesteld wordt. 

 

Naar schatting heeft 80% van de Nederlanders een verouderd testament of zelfs helemaal geen testament. Dat terwijl een slim opgesteld testament veel geld aan erfbelasting kan besparen en de eigen bijdrage in de zorg kan verlagen. Daarnaast zal Boermans toelichten hoe een testament ruzie in de familie en ongewenste situaties bij wilsonbekwaamheid kan voorkomen. 

 

Deze lezing wordt georganiseerd door Erfrechtplanning, dit jonge bedrijf heeft zich als doel gesteld zo veel mogelijk mensen op een begrijpelijke manier te informeren en te begeleiden bij het afsluiten van een (levens)testament.  

Toegang tot de lezing is kosteloos, net als een kopje koffie of thee. Let wel, het aantal plekken is beperkt en dient daarom vooraf gereserveerd te worden via de website van Erfrechtplanning www.erfrechtplanning.nl/onze-lezingen of 085 – 303 76 87 


Onze Ambassadeurs