Growing Music 2020 gaat door!

Geschreven door Redactie

Na het succes van het Growing Music Festival vorig jaar moest er wel een tweede editie komen.

En die komt er, op vier opeenvolgende zondagen, vanaf 30 augustus, in het groenste stadsdeel van de groenste stad van Nederland. Growing Music is een voornamelijk akoestisch muziekfestival waarbij diverse muziekstijlen, professionele musici en publiek elkaar ontmoeten.

Growing Music daagt musici én publiek uit, waarbij kan worden geluisterd naar spel van het hoogste niveau. Dat levert unieke momenten op. In 2019 kende de eerste editie een drietal concerten met een klassiek strijkkwartet, een kamerjazz-ensemble en een vocaal ensemble. Bezoekers kwamen met hun eigen stoelen, hun eigen kleedjes en hun eigen picknickmanden op dit evenement af en doneerden een vrijwillige bijdrage. Met een opkomst van een kleine tweehonderd zeer enthousiaste toeschouwers zette Growing Music zich in een klap op de kaart. Plannen voor een jaarlijks terugkerend evenement waren dan ook snel gemaakt.


Growing Music 2020 wordt nog beter, want de tweede editie bevat een viertal concerten met dezelfde diversiteit plus een extra inbreng van musici uit Oosterwold en omstreken. En dat kan ook binnen de RIVM-richtlijnen. 

Vier concerten op vier zondagen dus: 30 augustus, 6, 13 den 20 september zijn de data. Ieder concert is er plaats voor een beperkt aantal personen. De regels zijn simpel: bezoekers moeten vooraf online een kaartje kopen en er rekening mee houden dat er nauwelijks publieke voorzieningen zijn. Wij zorgen voor de stoelen en bieden iedereen een drankje aan. Verder heeft het publiek eigen verantwoordelijkheid; als je het niet vertrouwt of als je zelf klachten hebt, kom je niet. 


 

Onze Ambassadeurs