Hogeschool Windesheim Almere bestaat 10 jaar!

Geschreven door Redactie

Gisterenavond waren wij aanwezig bij het 10-jarige jubileum van Hogeschool Windesheim Almere.

In samenwerking met Ally Live, Almere City Marketing, de OVSA en de studentenverenigingen vierden zij het Studentenfééstival. Dit is een nieuwe traditie die zij vorige jaar gestart zijn om jaarlijks met alle studenten in Almere het studiejaar feestelijk te openen. 

Aftrap studiejaar en 10-jarige jubileum in één

Hogeschool Windesheim organiseert jaarlijks een mooi feest op het Stadhuisplein, maar dit jaar gooide corona roet in het eten. En omdat Hogeschool Windesheim het moment niet verloren wilden laten gaan, organiseerde zij – in samenwerking met Ally Live – het Studentenfééstival op ons dakterras via een livestream!


Artiesten en programma

Het programma startte om 19:00 uur op het dakterras van Hogeschool Windesheim. Met allerlei opgestelde camera's, mooie lampen en luide speakers trappte Devarsity het Studentenfééstival af. Hogeschool Windesheim had een Silent Disco georganiseerd. De blauwe lichten in de koptelefoons zorgde voor mooie effecten in de avondschemering. Na Devarsity kwam Freddy Moreira die om 20:00 uur de muziek uit de speakers liet knallen. Rond 21:00 uur was de officiële opening van het studie- en jubileumjaar door Hasib Moukaddim, de nieuwe directeur onderwijs van Windesheim in Almere. Na zijn praatje verzorgde Lucas & Steve het laatste uur. Lucas & Steve zijn beroemde dj’s; ze draaien op alle grote festivals in de wereld. Het was dan ook fantastisch dat zij op het 10-jarige jubileum van Hogeschool Windesheim wilden optreden. Het Studentenfééstival sloot af om 22:00 uur. waarna iedereen met een glimlach het schoolgebouw verliet. 

Het Studentenfééstival was niet voor iedereen toegankelijk. Een beperkt aantal studenten heeft VIP-kaarten gewonnen (via Student in Almere) om fysiek bij het event aanwezig te zijn op het dakterras. Ook was het bestuur aanwezig van verschillende studentenverenigingen en medewerkers van Hogeschool Windesheim.