Super bijzondere Superhelden Fotoshoot met 25 oncologische kinderen

Geschreven door Redactie

Aanstaande zaterdag, 5 september, wordt in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam de Superhelden Fotoshoot van Stichting Kanjer Wens georganiseerd.

Tijdens deze dag worden 25 oncologische kinderen op de foto gezet en krijgen zij een canvasdoek waarop zij als superheld zijn afgebeeld. 

Bijzondere auto’s

Het wordt een heel bijzondere en vooral zorgeloze dag waarin de gezinnen (want ook de ouders, broertjes en zusjes zijn uiteraard mee) behoorlijk worden verwend. Zo zijn er ruim 15 zeer bijzondere auto’s waaronder een Bugatti Chiron van 3,4 miljoen euro, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche en vele andere auto’s waarmee kinderen een ritje kunnen maken.

Bekende YouTubers

De Familie Lakap (530K abonnees) en Clonny Games (430K abonnees) zullen de gehele dag aanwezig zijn zodat kinderen met ze kunnen gamen, spelen en natuurlijk op de foto.

Uitgebreid programma

De gehele dag worden de gezinnen in de watten gelegd; er zijn nog veel meer verrassingen voor de kinderen en de gehele dag is er een luxe drankenbuffet en diverse soorten broodjes en snacks zodat niemand iets te kort komt.

Stichting Kanjer Wens zorgt ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten en dat de gezinnen zorgeloos van en met elkaar kunnen genieten.

Het evenement wordt gehouden in en rondom de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Dit is een afgesloten terrein dus wij hebben vooraf uw naam en organisatie nodig om door te geven aan de portier.

De start is om 10.30 uur met het binnenrijden van de colonne zeer luxe auto’s met daarin o.a. de bekende YouTubers. De gezinnen staan binnen de muren van de Van Nelle Fabriek klaar om iedereen te ontvangen.

Om 16.30 uur is het evenement afgelopen.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met:

Peter Visser

Mobiel: 06-53348906

E-Mail: peter@kanjerwens.nl

www.kanjerwens.nl  

Onze Ambassadeurs