Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen bestaat 12,5 jaar!

Geschreven door Redactie

Vandaag bestaat het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen 12,5 jaar! Zij vieren dit met een inspirerende avond met gastsprekers die ingaan op persoonlijke leiderschap en hoe je jouw unieke talenten en passies het beste kan inzetten om je positie in de markt te pakken.

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen richt zich op, de naam zegt het al, ondernemende vrouwen uit Flevoland. Zij hebben het doel om ondernemende vrouwen in Flevoland met elkaar in contact te brengen. Dit netwerk bestaat uit vrouwelijke ondernemers die werkzaam zijn in Flevoland, vrouwelijke ondernemers met een eigen bedrijf in Flevoland of vrouwelijke ondernemende managers die werkzaam zijn bij Flevolandse bedrijven, organisaties of instellingen.

Samen delen ze kennis en ervaring en helpen ze elkaar om persoonlijk verder te kunnen groeien. Maar daarnaast draait het ook om plezier hebben, daarom wil je dit jubileumfeestje absoluut niet missen!

De avond begint om 18:30 met een algemene ledenvergadering en vanaf 19:00 begint de inloop voor overige gasten. Naast de gastsprekers en top zakenvrouwen Annemarie Jorritsma en Jolanda Wicherson, zal je ook in beweging gezet worden door Priscilla Rijff van Priz Dansstudio. Vervolgens gaat het feest na de kennissessie ‘pak de positie’, echt los met een discobingo van de beste DJ van Almere, DJ Kai!

Ben jij een (beginnende) vrouwelijk ondernemer en geïnteresseerd om langs te komen? Meld je dan aan via info@flevolandsezakenvrouwen.nl of bel naar 06-51844146 (Let op, aanmelden is verplicht!)

De kosten bedragen 25,00 euro voor niet-leden en introducees. Leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen mogen gratis meedoen aan de avond. De locatie voor het evenement is aan de Kemphaanpad 8, bij Kip & Ei Dubbel-Op.


Onze Ambassadeurs