Run for KIKA

Geschreven door Redactie

Run for KiKa @Home organiseert op zondag 27 september een gloednieuwe editie. Na twee succesvolle eerdere edities, krijgen KiKa-runners in het najaar weer de kans om te rennen voor Stichting Kinderen Kankervrij.

De Kemphaan Almere

Run for KiKa @Home staat bekend om haar run vanuit huis. Voor de allereerste keer is het mogelijk om ook vanuit een exclusieve KiKa-locatie te rennen. Stadslandgoed de Kemphaan in Almere is één van deze bijzondere locaties. Verspreid over 12 KiKa-locaties in Nederland kunnen runners zich samen inzetten voor KiKa.

 Om zoveel mogelijk mensen met een KiKa-hart te betrekken, is het event op zondag 27 september voor deelnemers en geïnteresseerden live te volgen via YouTube. Tijdens de livestream wordt er overgeschakeld naar verschillende KiKa-runners in het land. 

Onze krant nog niet ontvangen?